Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ecoact
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produs de spalare auto fara apa
22 lei
Brand
Sfaeco Profesional
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vrei sa nu mai pierdeti timp si bani cu deplasari dese la spalatorie dar sa aveti masina permanent curata si stralucitoare? Produsele de spalare fara apa SFAeco va permit aceasta.

Cu un flacon spalati 3-5 masini
Produsele de spalare fara apa, SFAeco Profesional, de ultima generatie pentru ingrijirea masinii Dumneavoastra, intr-un mod ecologic cu economie de bani, timp, apa, obtinand o protectie superioara a suprafelor, un aspect si stralucire de showroom.
Simplu: Pulverizati, stergeti si lustruiti, astfel curata, revigoreaza culoarea, protejeaza complet exteriorul masinii la ambele cauze de degradare : naturale si poluare si obtineti un aspect de stralucire de showroom.

Spalarea fara apa este mai ieftina decat cea clasica, ecologica, produsele pot fi utilizate pentru spalare la domiciliu , in parcare, sau pentru spalatorie mobila.
Cum lucreaza: Produsele SFA ECO Profesional incapsuleaza si emulsioneaza instantaneu particulele de murdarie , formand o bariera alunecoasa de siguranta intre mizerie si vopsea, prevenind contactul cu suprafata masinii, permitand lavetei de microfibra sa absoarba si ridice amestecul lichefiat de pe suprafata fará zgarierea vopselei.

Ingredientele speciale ofera de asemenea o bariera de protectie anti statica, conferind o stralucire remarcabila. Murdaria adera mai greu pe supafata astfel spalata, masina ramanand curata mai mult timp.
Cateva avantaje ale folosirii produselor de spalare fara apa SFAeco Profesional:
- cost mai mic decat spalarea clasica
- revigoreaza pigmenti vopsea, creaza o stralucire deosebita( folosita repetata elimina matuirea vopselei)
- rezultat mai bun si de durata ( stratul de protectie antistatic si antiaderenta face ca murdaria sa adere mai greu si masina ramane mai mult timp curata)
- nu mai este necesara deplasarea la spalatorie, masina poate fi spalata oriunde, oricand.
- Zero investitii pentru inceperea activitatii de spalare auto.
- salvare apa, pana la 200 litri/spalare
- ecologic, produsele de spalare fara apa sunt ecologice si biodebradabile

Salvati Bani, Salvati timp, Salvati apa.
Din Gura in Gura